23948sdkhjf

RetailNews slår dørene op

Den 2. marts 2012 er den officielle åbningsdato for RetailNews, men i dag starter nyhedsbrevet.
Bag RetailNews står Dansk Handelsblad og Industry Supply. I starten vil nyhedsbrevet primært omfatte dagens artikler, hvor dele af indholdet fra Food Supply og Dansk Handelsblad samles på en ny og målrettet måde. Men i løbet af kort tid vil den brugerdrevne del af nyhedsbrevet tage fart, så der suppleres med virksomhedernes egne nyheder, produkter, butiksudstyr, jobs, messer og meget andet.

Derfor er den officielle åbningsdag for RetialNews den 2. marts 2012 – og indtil da vil der være tale om en form for beta-version af nyhedsbrevet og portalen.

Erfaringer mødes
- Vi har sammen med Dansk Handelsblad skabt et nyhedsbrev og en portal, der samler det bedste fra to verdener. Vi har vores solide erfaring med udvikling og kommunikation via nettet, mens Dansk Handelsblad kommer med mere end 100 års erfaring som førende medie indenfor dagligvarebranchen. Det kan vi og ikke mindst læserne og medlemmerne nyde godt af, siger direktør hos Industry Supply Morten Petersen.

Skaber store muligheder
- Vi får skabt et fantastisk univers, som giver nye muligheder for alle, om de så er i butik, kæderne eller hos leverandører, siger ansv. chefredaktør og direktør Niels H. Carstensen fra Dansk Handelsblad, der satser på flere heste; både avisen Dansk Handelsblad og elektroniske nyheder på www.retailnews.dk og www.dhblad.dk .

Sidstnævnte overvåger, hvad der sker i de enkelte butikker, mens RetailNews koncentrerer sig om overordnede nyheder for hele branchen.

- Vores vision på Dansk Handelsblad er at være omdrejningspunkt for hele dagligvarehandelen, så når vi er etablerer RetailNews i samarbejde med Industry Supply, så er det fordi det understøtter den vision, understreger Niels H. Carstensen.

Målgruppen for RetailNews bliver dagligvarehandlen dvs. butikker, kæder, rådgivere mv. Hertil kommer salgsledet hos leverandørerne til branchen. Food Supply fortsætter som hidtil med at være målrettet fødevareindustrien - herunder ikke mindst produktion og indkøb hos fødevareproducenterne samt disses leverandører.

Om Industry Supply
Industry Supply Danmark A/S driver brancheportalerne Food Supply, Building Supply, Wood Supply, Metal Supply, Metal Supply Sweden, Electronic Supply, Energy Supply og den international Metal Supply.com.

De otte portaler drives i et tæt samarbejde, hvilket gør det let for vores medlemmer at komme i dialog med hinanden inden for den pågældende branche eller på tværs af brancherne.

Industry Supply har 34 medarbejdere i redaktion, salg, administration og udvikling i Danmark og Sverige.

Om Dansk Handelsblad
Dansk Handelsblad udgiver det ugentlige Dansk Handelsblad samt det årlige opslagsværk Hvem er Hvem - Dansk dagligvarehandel.

De to udgivelser fås i abonnement og er de førende og mest læste fagblade i dagligvarebranchen. De læses af aktører i hele markedet - butikker, kæder grossister, leverandører og rådgivere.

Dansk Handelsblad har 13 medarbejdere i redaktion, salg, abonnement og administration/økonomi.

Dansk Handelsblad A/S er et datterselskab af DH Holding A/S, der ejes af Købmandsforeningen Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078