23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Risikable madvarer får forkert mærkning

Let fordærvelige madvarer som røget fisk og kødpålæg mærkes automatisk med en "mindst holdbar til"'-dato, der betyder, at du godt kan spise dem, selvom de er lidt for gamle.

Men mærkningsreglerne bliver nu ændret, eftersom for gammelt pålæg kan være livsfarligt, oplyser seniorrådgiver Jens Kirk Andersen fra Afdeling for Fødevaremikrobiologi på DTU Fødevareinstituttet til Politiken.

Supermarkedskæden Coop, som driver Irma, SuperBrugsen, Fakta og Kvickly, arbejder også med problematikken lige nu.

- Mange fødevarevirksomheder har ikke taget stilling til hver vare individuelt. Det skal de til at gøre nu, siger kvalitetschef Karin Frøidt.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.156