23948sdkhjf

Dansk Supermarked ønskesamarbejdspartner for brillekæde

Louis Nielsen åbner nu butik i Bilka Horsens – det er den sjette butik under Dansk Supermarkeds tag, og det er en ønskeposition, lyder det.
Brillekæden Louis Nielsen har i forvejen én butik i Horsens, men åbner nu yderligere én under Dansk Supermarkeds tag, nærmere betegnet i Bilka Horsens, skriver Horsens Posten.

Det er den sjette brilleforretning, som Louis Nielsen åbner, under samme tag som Bilka.

- Dansk Supermarked og Bilka er en ønskesamarbejdspartner for os, siger Louis Nielsens kommunikationschef Tino Pedersen til avisen, og tilføjer:

- Der er ikke tale om shop i shoppen, men om selvstændigt drevne forretninger, som bare har lejet sig ind under tag hos Bilka - typisk for enden af kasseområdet, hvor man også finder bager, kiosk osv. Der er tale om fuldt udstyrede optikerbutikker typisk på omkring 100-120 kvm med bl.a. to synsprøve-rum.

Lige nu leder Louis Nielsen efter den rette til at drive forretningen i Horsens, og derfor kan Tino Pedersen ikke sige noget om, hvornår man slår dørene op i butikken i Bilka Horsens.

Louis Nielsen-kæden har 70 butikker og 600 medarbejdere fordelt over hele landet. Kæden sælger årligt mere end en kvart mio. briller og flere end 25 mio. kontaktlinser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078