23948sdkhjf

Jørgen Glistrup atter bestyrelsesformand for Grønttorvet

Efter fem måneders pause er Jørgen Glistrup tilbage som formand for bestyrelsen i Grønttorvet København Holding s.m.b.a.
Jørgen Glistrup genindtræder som formand for bestyrelsen i Grønttorvet København Holding s.m.b.a.

- Jørgen Glistrups kompetencer matcher de udfordringer, vi har med at etablere Copenhagen Markets og sælge grunden i Valby, lyder det i en udtalelse fra bestyrelsen, som enstemmigt pegede på Jørgen Glistrup.

Dermed gør Glistrup altså comeback fem måneder efter, han frivilligt trak sig fra posten som følge af den mediestorm, som Bagmandspolitiets undersøgelser af forhold i Parken Sport & Entertainment gav anledning til.

Selv har Jørgen Glistrup hele tiden erklæret sig uskyldig.

Jørgen Mortensen trækker sig
Siden da har en kreds af Grønttorvets medlemmer arbejdet for at bringe Jørgen Glistrup tilbage til bestyrelsesarbejdet og havde allerede opstillet ham til valg på den ordinære generalforsamling 30. marts.

Formandsskiftet sker i stedet nu, da Jørgen Mortensen af arbejdsmæssige grunde ønsker at forlade posten hurtigst muligt. For at sikre, at der fortsat er mindst ét af Grønttorvet medlemmer i formandskabet, er John Olsen valgt til næstformand og afløser Brian Mollerup.

På generalforsamlingen 30. marts vil Jørgen Glistrup i sin beretning uddybe resultaterne af de sidste 1½ års indsats for at realisere Copenhagen Markets og salget af den nuværende Grønttorvsgrund.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078