23948sdkhjf

Blinkende LED viser vej i supermarkedet

Skal du finde varerne på hylderne i supermarkedet, kan du fremover få hjælp af din smartphone, der opfanger signaler fra butikkens LED-pærer.
Det er tanken bag virksomheden ByteLights koncept ifølge Technology Review, skriver ing.dk. LED-lysene sender signaler, der blinker hurtigere, end øjet kan se, til smartphones, oplyser Dansk El-Forbund.

Signalerne vil blive opfanget gennem telefonens kamera og sørge for, at for eksempel kunder bliver guidet rundt i butikker efter de varer, de ønsker, eller får vist, hvilke gode tilbud der er at finde i nærheden.

Mens GPS er en god teknologi til udendørsnavigation, mangler der ifølge de to unge iværksættere bag ByteLight, Ryan and Aaron Ganick, en præcis teknologi til indendørs navigation.

Og nu, hvor stedbaserede smartphone-apps som Foursquare er blevet populære, og LED bliver brugt som erstatning til almindelig belysning, mener duoen, at det er et godt tidspunkt at kombinere de to teknologier.

ByteLight satser på at bruge LED til et indendørs positioneringsværktøj til apps, der hjælper folk med at finde vej på eksempelvis museer, hospitaler og i butikker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093