23948sdkhjf

Danmarks største brugsforening skrotter projekt til 100 mio. kr.

Landets største brugsforening har skrottet planerne om et 100 millioner kroner dyrt byggeprojekt ved Bro-rundkørslen tæt ved Augustenborg i Sønderborg.

Det skriver JydskeVestkysten.

Det er manglende politisk opbakning til en påkrævet ny lokalplan, som får Brugsforeningen for Als og Sundeved til at skrinlægge projektet.

- Det er både ærgerligt og irriterende, når vi nu har brugt tre-fire år og 300.000-400.000 kroner på projektet, siger direktør Lars G. Andersen til JydskeVestkysten.

Ville flytte en SuperBrugsen

Brugsforeningen havde planer om at bygge et distributionscenter, centralbageri og lager. Dernæst administration, drive-in café og en OK-tank. Til slut skulle opføres et 3.000 kvm. stort supermarked.

Men byrådet har sagt nej til at godkende en ny lokalplan. Derfor vil Brugsforeningen for Als og Sundeved bygge et mindre omfattende projekt i Ragebøl, skriver JydskeVestkysten.

Brugsforeningen for Als og Sundeved driver i dag to Kvickly'er, tre SuperBrugser, fem Dagli’Brugser og tre Fakta-butikker.

Desuden har den 13 OK-tankanlæg, fem vaskehaller, distributionscentret Balsgården og 27 øvrige lejemål.

Den er Danmarks største selvstændige brugsforening med en årlig omsætning på over 500 mio. kr., 500 ansatte og næsten 18.000 medlemmer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.123