23948sdkhjf

Fredagsøllen er forskellig i København og Jylland

Online supermarkedet Osuma.dk har for nyligt åbnet op for leveringer på Sjælland. I den forbindelse har der vist sig at være stor forskel på sjællændere og jyder, når det kommer til ølvalg.
Sjællænderne i høj grad er til Tuborg, mens jyderne i højere grad putter Carlsberg i kurven. Samtidig er der en tendens til, at sjællænderne i højere grad end andre køber en hel kasse øl, hvor jyderne i stedet vælger en 6-pak.

- Vi har set en tendens til nogle højere gennemsnitsbestillinger hos de sjællandske kunder, som i højere grad køber nogle større mængder af de enkelte varer, hvorimod jyderne i højere grad handler ind oftere, udtaler Jesper Elkjær, adm. direktør i online supermarkedet Osuma.dk.

Aalborgenserne er slet ikke til de to danske øl, men i stedet oftest vælger hollandske Heineken, når der skal kolde øl på bordet. Sjællænderne har dog også en forkærlighed for den hollandske øl – og således ryger disse ind på en sikker andenplads over københavnernes ølvalg.

Online supermarkedet Osuma.dk leverer i hele Østjylland, Trekantsområdet, Holstebro, Skive, Aalborg, Vestfyn, Odense samt Roskilde, Høje Taastrup, Ishøj og Greve.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078