23948sdkhjf

Tre løver hældte millioner i dansk malingsucces

Den danske malingsucces DecoFarver.dk tiltrak sig stor opmærksomhed og et hold af sultne løver, da den torsdag aften stod frem i tv-programmet Løvens Hule.

Ud ad døren gik de to stiftere, Jesper Laursen og Brian Dennis Jensen, med en investering på 2,7 mio. kr. De lukkede tre løver ind i ejerkredsen – Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Mia Wagner.

- DecoFarver er en imponerende investeringscase. Vi tror meget på, at Decofarver.dk kan tage endnu større markedsandele fra det lidt søvnige e-marked for maling. Lykkes vi på samme måde med etableringen i andre lande, ser vi på en rigtig spændende virksomhed i løbet af de næstkommende år, siger Jacob Risgaard, der er kendt som medstifter af netbutikken Coolshop.

Millionomsætning

De tre løver investerede hver 900.000 kr. for en samlet ejerandel på 30 pct. Dermed blev Decofarver værdiansat til 9 mio. kr.

Barndomsvennerne Jesper Laursen og Brian Dennis Jensen grundlagde firmaet i 2013 og har siden solgt maling online til titusindvis af danskere – både private og erhvervsdrivende.

I 2020 omsatte virksomheden for knap 35 mio. kr. og tjente millioner på bunden. Nu skal pengene fra de tre investorer bruges på at vokse yderligere.

- De tre løver har kæmpe stor erfaring med både e-handel, bestyrelsesarbejde og skalering af virksomheder. Og det kan vi drage stor nytte af på vores fortsatte rejse, siger Jesper Laursen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.142