23948sdkhjf

Nemlig.com udvider massivt med nyt logistikcenter

Onlinesupermarkedet Nemlig.com tager nu første spadestik til virksomhedens største investering nogensinde: Et 30.000 kvm. stort distributionscenter tæt på Aarhus.

- Det er fantastisk, at vi nu kan annoncere denne store nyhed til glæde for vores mange loyale kunder i Vestdanmark, der nu kan se frem til en endnu bedre service i form af hurtigere levering, ligesom at de får langt flere leveringsintervaller at vælge mellem i alle døgnets timer, siger Stefan Plenge, der er stifter og adm. direktør i Nemlig.com.

Indtil videre er alle varer blevet pakket fra virksomhedens ene distributionscenter i Københavnsområdet.

Skaber 1.000 nye job

Den samlede pris for opførelsen og indretningen af det nye topmoderne distributionscenter i Aarhus er ikke offentlig, men der er tale om et stort trecifret millionbeløb.

Distributionscenteret bliver indrettet med bl.a. køle- og frostrum, så alle typer af dagligvarer kan pakkes og leveres direkte til kunderne fra det nye center med kort tid fra bestilling til levering.

Der er også tænkt på bæredygtigheden i det nye byggeri. Blandt andet vil det nye distributionscenter blive drevet af 100 pct. solenergi, hvilket er med til at understøtte onlinesupermarkedets vision om at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked.

- Med denne investering forventer vi at skabe over 1.000 nye arbejdspladser i Østjylland inden for lager og pakning samt specialister indenfor it, kategori og HR. Vi går derfor allerede nu i gang med rekrutteringen af særligt lederne og specialisterne, så vi er klar til åbningen af distributionscenteret i 2022, siger Stefan Plenge.

Forrygende travlt

Nemlig.com har under coronakrisen haft forrygende travlt med rekordomsætning og behov for 1.000 nyansættelser for at kunne følge med efterspørgslen.

Regnskabet for 2019/20 viste det første driftsoverskud nogensinde. Og med et nyt logistikcenter, som skal stå færdigt i første halvdel af 2022, bliver der altså behov for yderligere op mod 1.000 flere ansatte.

Nemlig.com blev stiftet i 2010 og leverede i de første mange år udelukkende dagligvarer i København og på Sjælland. Senere fulgte levering på Fyn og i Jylland, og i dag dækker leveringsområdet 84 pct. af de danske husstande.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125