23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Salmonella tre gange på en måned

Kødproducenten Hilton Foods har for tredje gang på under en måned fundet salmonella i sit kød.

Fødevarestyrelsen advarede den 27. januar og den 7. februar mod salmonella i hakket svine- og kalvekød fra Hilton Foods.

Denne gang, den 20. februar, drejer det sig om hakket svinekød, som er solgt landsdækkende i Kvickly, Superbrugsen, Dagli’ Brugsen og Fakta. Fremstillingsdatoen er 6. februar, og varen er mindst holdbar til 14. februar. Produktet hedder Slagterens Hakket Svinekød 8-12 procent fedt.

Fødevarestyrelsens fødevareberedskabschef, Kim Vandrup Sigsgaard, forklarer, at man ser med alvor på sagen, fordi det nu er tredje gang, at man finder salmonella i Hilton Foods' produkter.

Kilde: BT

BREAKING
{{ article.headline }}
0.157|instance-web04