23948sdkhjf

Bring og Postnord gør klar til pres fra Amazon

Pakkedistribution og den tilhørende logistik kommer under lup med Amazons indtræden på det svenske marked, og de store pakkeleverandører som Bring og Postnord er opmærksomme på at gøre sig lækre over for onlinegiganten, der har en tendens til hurtigt at blive markedsleder, hvorend den kommer hen. Det skriver Finans.

- Jeg tror, de lægger pres på markedet overordnet set i forhold til priserne, serviceniveauet og leveringskapaciteten, hvis de vil vokse med den hastighed, de er vokset i andre markeder som Tyskland og Storbritannien, siger Per Öhagen, som er koncerndirektør for e-handel og logistik hos den norske pakkeleverandør Bring, der også opererer i Danmark og Sverige, til mediet.

Amazon har åbnet en landeafdeling i Sverige, og det vurderes som et spørgsmål om tid, før de øvrige nordiske lande står for tur. Endnu er kundekonceptet Amazon Prime ikke indført i Sverige, men hvis og når det sker, vil det lægge ekstrapres på pakkeleverandører, da denne service indebærer, at afsendte pakker leveres samme dag. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094