23948sdkhjf

Jens Romundstad lander direktørjob

Den danske erhvervsmand Jens Romundstad, der for nyligt stoppede som HR-direktør i dagligvarekoncernen, har fundet nyt job.

Endda sit første direktørjob i karrieren. Det skriver Finans.

Jens Romundstad skal stå i spidsen for vækstvirksomheden Solartag, der laver tagløsninger med integrerede usynlige solceller. Her får Jens Romundstad ansvaret for 25 ansatte og en årlig omsætning på i omegnen af 60 mio. kr.

- Alle, der kender mig, ved at jeg godt kan lide at fortælle en god historie. Den her virksomhed er virkelig en god historie. Det er bæredygtighed, æstetik, ydelse og teknologi, som er ramt helt perfekt. Det vil jeg gerne stå i spidsen for, siger Jens Romundstad til Finans.

Vejet for let

Den 49-årige Jens Romundstad blev i sin tid kendt i den brede offentlighed som ’Biker-Jens’ og tog siden turen op ad rangstigen i dansk dagligvarehandel.

Han var bl.a. salgsdirektør i Fakta og blev siden forfremmet til HR-direktør for samtlige Coops kæder.

Til gengæld blev han vejet for let, da Coops nye topchef, Kræn Østergaard Nielsen, sidste år udskiftede en stor del af toplaget i koncernen. HR-indsatsen i Coop skal opprioriteres, lød det.

- Det har vi ikke prioriteret nok, og fremover skal HR-chefen referere direkte til mig. Det bliver en endnu vigtigere rolle med behov for en endnu tungere kandidat, sagde Kræn Østergaard Nielsen til RetailNews.

Jens Romundstad stoppede i Coop med udgangen af 2020. Den 1. februar overtager han direktørstolen i Solartag fra stifter og hovedaktionær Thomas Pedersen, skriver Finans.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062