23948sdkhjf

Løvens Hule-investorer købt ud af firma for 1 kr.

Christian Stadil, Jesper Buch og Peter Warnøe købte sig for to år siden ind i børnetøjsbrandet Pierrot la Lune, der er skabt af møbelarkitekten Børge Mogensens børnebørn.

Nu har de solgt deres aktier tilbage til stifterne for sølle 1 kr. Det skriver Finans.

- Det er meget normalt, hvis tingene ikke er fløjet. Det er pænest at overdrage aktierne tilbage til founder, der kan kæmpe videre, og så tager vi som investorer tabet. For os er det (Pierrot la Lune, red.) ikke en investeringscase længere. Det er ikke ensbetydende med, at det ikke kan blive en god forretning for Emilie. Derfor har vi givet hende alle hendes andele tilbage, siger Jesper Buch til Finans.

Investering på 750.000 kr.

Det skortede ellers ikke på roser og store ambitioner, da Emilie Ventujol sammen med sin bror Rasmus Mogensen for to år siden stod frem i tv-programmet Løvens Hule og bad om en investering.

Alle fem løver var vilde med det bæredygtige børnetøj, og tre af dem endte med at købe sig ind i firmaet for i alt 750.000 kr.

Nu er alle tre løver ude af Pierrot la Lune, som i seneste regnskabsår tabte 1 mio. kr. Børnetøjsbrandet sælger gennem egen webshop.

Det er ikke lykkedes Finans at få en kommentar fra Emilie Ventujol.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125