23948sdkhjf

Hun fik Jesper Buchs største investering: Jeg tror på hende

Den danske iværksætter Camilla Balle er overbevist om, at verden har brug for mindre, men bedre tøj. Den overbevisning står hun ikke alene med.

Da hun torsdag aften tonede frem i tv-programmet Løvens Hule, flokkedes investorerne om hendes virksomhed Basic Apparel, der sælger bæredygtigt basistøj.

Hun endte med at forlade hulen med en investering på 2 mio. kr. fra Jesper Buch, som dermed overtager 23 pct. af hendes virksomhed. Det var Jesper Buchs største investering i Løvens Hule nogensinde.

- Jeg investerede i Camilla og Basic Apparel, da der var en god kemi mellem Camilla og jeg. Jeg tror på hende, jeg tror på hendes evner, jeg tror på hendes valg, siger Jesper Buch, der kalder sin nye forretningspartner ”en sej powerkvinde fra Esbjerg”.

Slow fashion

Camilla Balle stiftede Basic Apparel tilbage i 2013 ud fra et ønske om at skabe hverdagstøj i bløde og bæredygtige materialer, som kan bruges sæson efter sæson.

Slow fashion, hedder mantraet, og det har hun haft god succes med. Men da coronapandemien ramte, følte Camilla Balle, at der skulle ske noget nyt. Hun ville udfordre sig selv og teste sit brand. Derfor meldte hun sig til Løvens Hule.

Det resulterede i en rekordinvestering.

- Jesper passer godt til den type, jeg er som person. Det er ikke lange mails i CBS-sprog, det er korte Whatsapp-beskeder på alle tider af døgnet. Og så tror jeg på, at det er godt at have en investor med, der tør tænke stort og presse mig. Nu har jeg haft Basic Apparel i syv år, men vi er ikke vokset så meget, som vi kan, eller har udnyttet potentialet, som der er berettigelse til. I den forbindelse er det vigtigt at få det ud til slutforbrugerne, og det kan både Jesper og Løvens Hule bidrage med, siger Camilla Balle til Dansk Mode & Textil.

Siden investeringen i Løvens Hule, som skete tilbage i august, har Basic Apparel sammen med Jesper Buch lagt en ny strategi, skabt en ny hjemmeside og etableret samarbejde med et nyt marketingbureau samt Vækstfonden, skriver Dansk Mode & Textil.

Selskabet bag Basic Apparel hedder House of Cotton ApS og havde i 2019 en bruttofortjeneste på 3 mio. kr. og et resultat efter skat på 800.000 kr. Regnskabet for 2020 er endnu ikke offentliggjort.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11