23948sdkhjf

Nyt samarbejde om arbejdsmiljørådgivning til Danske Slagtermestre

Arbejdsmiljørådgiver Alectia har indgået en samarbejdsaftale om arbejdsmiljørådgivning til medlemsvirksomhederne i Danske Slagtermestre, der også servicerer Ostehandlerforeningen for Danmark
Samarbejdsaftalen om arbejdsmiljørådgivning mellem Alectia og Danske Slagtermestre omfatter en hotline for medlemsvirksomhederne, så de hurtigt og nemt kan få svar på spørgsmål om arbejdsmiljø. Det kan eksempelvis være arbejdsmiljøregler, praksis, gode løsninger, gode erfaringer, værktøjer m.v.

Håndbøger for detailslagtere og industrislagtere
Som en del af samarbejdsaftalen om arbejdsmiljø for medlemsvirksomhederne skal Alectia som de første opgaver revidere to arbejdsmiljøhåndbøger til henholdsvis detailslagterne og industrislagterierne. Desuden skal Alectia også holde arbejdsmiljøhåndbøgerne opdateret årligt. Håndbøgerne skal udarbejdes, så de er klar til FoodExpo i Herning i marts 2012.

Samtidig skal Alectia hvert kvartal sende nyhedsinformation med relevant arbejdsmiljølovstof og evt. branchestof til Danske Slagtermestre, som herefter står for formidlingen til medlemsvirksomhederne.

Om Danske Slagtermestre
Danske Slagtermestre har ca. 400 medlemmer fordelt på 70 slagterier, 30 kødforædlingsvirksomheder og 300 slagterbutikker.

Osterhandlerforeningen har ca. 40 medlemmer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079