23948sdkhjf

Direktør i dansk tilbudsapp træder tilbage som 32-årig

To unge iværksættere startede i 2009 appen eTilbudsavis, som i dag har over 1 mio. månedlige brugere.

Nu træder medstifter og direktør Christian Birch tilbage for at finde en bedre balance i livet. Det fortæller han til Børsen.

Den 32-årige aalborgenser mistede i december 2019 pludseligt sin mor. Det blev et wakeup call for Christian Birch, som fremover vil indrette sit arbejdsliv anderledes.

Han trækker sig ud af dagligdagen i virksomheden Tjek, der står bag den populære tilbudsapp, men fortsætter som bestyrelsesmedlem.

- Jeg har brugt over en tredjedel af mit liv på Tjek. Det har været på alle tidspunkter. Om det så har været på en ferie sammen med familien, har jeg jo stadig siddet med computeren. Jeg har aldrig rigtig givet slip, siger Christian Birch til Børsen.

Han overlader direktørposten til sin kompagnon og medstifter Morten Bo Rønsholdt.

Tjek har 40 ansatte og havde i 2019 en bruttofortjeneste på 25 mio. kr. Foruden de to stiftere er Ree-familien største aktionær.

eTilbudsavis er en af Danmarks mest populære apps med cirka to millioner danske downloads. Christian Birch og Morten Bo Rønsholdt var kun hhv. 20 og 19 år gamle, da de fik idéen til appen.

Appen anvendes i dag af hundrede tusindvis af danskere hver måned til at læse tilbudsaviser, søge efter tilbud og planlægge indkøb.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078