23948sdkhjf

Smart idé: Sådan slipper butikker ud af nedlukkede centre

Hvis kunderne ikke kan komme til dig, må du komme til kunderne. Sådan synes tilgangen at være hos en række butikker, der har fundet en kreativ vej ud af fortsat nedlukning.

Mandag genåbner store dele af detailhandlen efter flere måneders tvangslukning, men ikke butikker i storcentre. De skal fortsat holde lukket. For at komme ud den klemme har flere centerbutikker valgt at ”bryde ud”.

I Hørsholm har fem butikker travlt med at åbne såkaldte pop-up butikker i ledige lokaler uden for det overdækkede center Hørsholm Midtpunkt.

Det betyder, at de fem centerforretninger mandag kan åbne deres outlets, når landets øvrige udvalgsvarebutikker efter to måneders nedlukning atter må tage imod kunder, skriver SN.dk.

Nødt til at gøre noget

Hørsholm Midtpunkt har stillet de ledige lokaler til rådighed uden ekstra lejeudgifter. Og idéen med pop-up butikker er ikke enestående.

Den idé har to butikker i Thisted også fået. Mandag morgen har tøjbutikkerne Holms og Mr. Oliver åbnet en fælles pop-up butik lige uden for J. P Jakobsen Centret, som de normalt holder til i.

- Vi er nødt til at gøre noget. Vi kan ikke holde lukket længere. Denne nye midlertidige butik er et forsøg på at overleve og tjene lidt penge igen, siger Henrik Christensen, indehaver af Mr. Oliver, til ligeher.nu.

En pop up-butik er en forretning, der åbner og lukker efter en kort periode. Ofte bliver butikkerne brugt til at udfylde tomme butikslokaler, mens det for mange virksomheder kan være en metode til at teste en ny lokation eller et koncept.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111