23948sdkhjf

Irmatorvet.dk flytter hovedsædet til Sjælland

I fremtiden skal lageret i Nørresundby kun servicere Jylland, mens hovedsædet for Irmatorvet.dk flyttes til Sjælland.
Irmatorvet.dk flytter sit hovedsæde fra Nørresundby til Sjælland.

Det sker i et forsøg på at komme tættere på netsupermarkedets kunder, som overvejende er bosiddende på netop Sjælland.

Ifølge Jacob Elsborg, divisionsdirektør for irmatorvet.dk, kommer flytningen dog ikke til at påvirke afdelingen i Nørresundby, som fortsat skal servicere netsupermarkedets kunder i Jylland.

- Irmas varelager ligger på Sjælland, så vi skal transportere varerne til Nordjylland for at pakke dem og så sende dem tilbage til kunderne på Sjælland. Det er lidt dumt, siger han til Nordjyske.

Kræver holdningsændring
Jacob Elsborg forventer, at nethandlen de kommende år vil tage fart. Af samme grund regner han ikke med, at tabet af status som hovedsæde vil medføre nedskæringer i medarbejderstaben i Nørresundby.

I øjeblikket handler kunderne årligt for 30 mio. kr. på irmatorvet.dk, men divisionsdirektøren forventer, at tallet stiger til en halv milliard kroner inden for en overskuelig årrække.

Endnu skal danskernes holdning til at købe madvarer på nettet dog bearbejdes.

- Vi køber både kummefrysere, computere og alt mulig anden elektronik - men når det kommer til at købe et æble, synes danskerne, at det bliver for mystisk, funderer Jacob Elsborg.

Flytningen af irmatorvet.dks hovedsæde fra Nordjylland til Sjælland ventes gennemført i slutningen af 2012, hvor det nye domicil med lager og pakkeri forventes at stå færdigt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094