23948sdkhjf

Ny Kop & Kande-direktør med 25 års erfaring

Butikskæden Kop & Kande måtte sidste år sige farvel til sin adm. direktør Thomas Nielsen, der efter kun kort tid på posten valgte at vende tilbage til dagligvarekoncernen Coop.

Nu har Kop & Kande fundet sin nye styrmand.

Det bliver den 50-årige Peter Devantier Therkelsen, der kommer fra en stilling som adm. direktør i Lysmesteren. Han tiltræder den 1. juni.

Ifølge bestyrelsen i Kop & Kande passer Peter Devantier Therkelsens baggrund og erfaring godt til den landsdækkende isenkræmmerkæde.

- Kæden har mere end 100 butikker, som er individuelt ejet, og det var vigtigt at finde en kandidat, som kender til frivillig kædedrift og detail. Det område har Peter arbejdet indenfor i 25 år, skriver Kop & Kande i en pressemeddelelse.

Kender butikslivet

Foruden sine erfaringer fra Lysmesteren har Peter Devantier Therkelsen været hos Expert - først som konsulent og i en årrække som kædechef. Han har også været selvstændig i en periode, og han kender butikslivet bl.a. fra sin tid som butikschef i Intersport.

I Kop & Kande skal han nu håndtere både butiksindehavere, butiksansatte og organisationen på kædekontoret – foruden en stor leverandørkreds og mange andre samarbejdspartnere.

- Derfor lagde bestyrelsen også vægt på at finde en direktør, som er udadvendt og trives blandt mennesker med forskellige baggrunde og interesser, skriver Kop & Kande i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094