23948sdkhjf

Efter 8 år hos konkurrent: Coop henter Irma-stjerne hjem

Irma-pigen kommer i fint selskab fra 1. maj, når Jan Larsen indtager stillingen som salgs- og driftdirektør for den hovedstadsdominerede Coop-kæde. 

Han kommer tilbage til Irma efter otte år som salgsdirektør i Føtex og har tidligere været salgsdirektør i Irma fra 2002-2013, før han skiftede til konkurrenten Salling Group.

Samlet har han dog 30 år under bæltet i kæden, hvor han begyndte som salgsassistent og sluttede som salgsdirektør. 

- Det er som at komme hjem. Jeg er Irma-mand i hjertet og glæder mig til sammen med hele Irma-holdet at videreudvikle kæden, som den førende på både varer og service i branchen, siger Jan Larsen.

Holdet er sat

- Med Jan på holdet får vi et dreamteam med den rette kombination af meget stærke kompetencer på både vare- og butikssiden, og dermed de bedste forudsætninger for at udvikle Irma til dansk dagligvarehandels ledestjerne inden for kvalitet på varer og kundeservice, siger Kræn Østergård Nielsen, der nu kan kalde Irmas nye ledelseshold for sat.

Kræn Østergaard Nielsen har siden sin tiltræden som topchef for Coop-koncernen i efteråret haft travlt med at sætte et nyt hold.

Samtidig med Jan Larsens udnævnelse bliver konstitueret kædedirektør Rikke Wolff udnævnt som ny kommerciel direktør for Irma.

Rikke Wolff har været i Irma siden 2017, hvor hun blev chef for HR- og forretningsudvikling. Siden 2019 har hun være HR- og kommerciel chef i kæden.

- De seneste fire år i Irma har været de mest spændende i min karriere, fordi det er en kæde med så mange mennesker, der bare brænder for kæden. Derfor glæder jeg mig sammen med hele Irma-teamet at sætte tempo på udviklingen af kæden, hvor vi skal blive endnu stærkere til at give kunderne varer, de ikke kan få andre steder i branchen, siger Rikke Wolff.

Irmas ledelse vil fremover bestå af kædedirektør Charlotte Nilsson Nordby, kommerciel direktør Rikke Wolff, salgs-og driftsdirektør Jan Larsen, økonomichef Jørn Mogensen, marketingchef Lise Hørdam og konstitueret HR Chef Emil Ejlersen.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11