23948sdkhjf

Blev kvalt i egen succes: Åbner første butik efter konkurs

Det ambitiøse danske børnetøjsfirma New Generals opnåede på kort tid stor anerkendelse og vækst – bl.a. som det første danske børnetøjsbrand forhandlet i det amerikanske stormagasin Barney's.

Men tøjfirmaet endte bogstaveligt talt med at blive kvalt i sin egen succes.

Pengekassen var ikke solid nok til at håndtere den heftige vækst, og derfor måtte ejer og direktør Majbritt Weidemann i 2014 begære firmaet konkurs.

Nu har New Generals genrejst sig, skriver branchemediet Fashion Forum.

Sidste år blev New Generals relanceret som en ren onlinebutik med planer om at åbne en fysisk butik i 2022. Men fordi opstarten er gået over al forventning, er butiksplanerne blevet fremskyndet.

New Generals har netop åbnet sin første butik på Frederiksberg i København.

- Da vi relancerede New Generals lige midt i coronakrisen, gik vi på markedet som et rent digitaliseret brand med 100 procent fokus på vores onlineaktiviteter. Det var den perfekte timing for os, og vi kommer ud af vores første regnskabsår med et beskedent overskud. Derfor har vi besluttet at fremskynde åbningen af vores første butik, da det er en ekstrem vigtig del af vores strategi, udtaler Majbritt Weidemann i en pressemeddelelse.

Sammen med Joen Weidemann stiftede hun første gang New Generals i 2011. Dengang var bæredygtighed et pejlemærke – og det er det også i det relancerede selskab.

Bl.a. har New Generals indført et koncept, hvor kunderne kan indlevere brugt tøj, som så bliver opfrisket og solgt videre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125