23948sdkhjf

Budkrig om dansk netbutik: Ejerne forgyldt

Stifterne af sexshoppen Sinful, Mathilde Mackowski og Tonny Andersen, bliver nu mangemillionærer på at sælge deres virksomhed til kapitalfonden Polaris.

Det skriver Børsen.

I en budkrig med fem andre bejlere fik Polaris lov til at overtage 57,5 pct. af Sinful, der er Danmarks største sexshop og har hovedsæde i Aarhus.

- Der er mange, der har banket på gennem tiden, men det føles rigtigt nu. Vi når altid vores budgetter, og nogle gange når vi også rigtig meget over vores budgetter. Det kan godt være en hæmsko for vores forretning, så vi trænger til at blive trykket på maven og udfordret,” siger Mathilde Mackowski til Børsen.

Sinful har netop offentliggjort årsregnskab, som viser et overskud sidste år på 45 mio. kr. Det var mere end dobbelt så meget sammenholdt med året før.

Selskabet, som Mathilde Mackowski og Tonny Andersen stiftede i 2008, regner med at krydse en omsætning på 1 mia. kr. inden for få år.

Hvor meget Polaris har betalt for aktiemajoriteten i Sinful er hemmeligt. Men Børsen skriver, at Sinful kan være værdisat til omkring 600 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094