23948sdkhjf

Shaping New Tomorrow henter onkel som ny direktør

Den hurtigt voksende modekomet Shaping New Tomorrow, der for nyligt rundede en omsætning på 200 mio. kr., har hentet en ny kommerciel direktør. Det skriver Finans.

Henrik Bak, der er bosat i Portugal og onkel til medstifter Christoffer Bak, skal være med til at skalere Shaping New Tomorrow i udlandet med flere butikker i bl.a. Tyskland og Norge.

- Vi har erkendt, at vi ikke kan alting selv, og at vi som brand altid kan blive bedre. Derfor har vi kigget efter et nyt direktionsmedlem, der har erfaring med at skalere danske virksomheder internationalt og er stærk indenfor for it, siger Christoffer Bak til Finans.

Henrik Baks indtræden i ledelsen ændrer ikke de øvrige poster i direktionsgruppen. Kasper Ulrich er fortsat adm. direktør. Om den nye post udløser ejerandele til Henrik Bak, vil selskabet ikke sige noget om.

Shaping New Tomorrow, der har hovedsæde i Aalborg, omsatte sidste år for 200 mio. kr. og lavede et resultat før skat på 30,6 mio. kr.

Det var de tre barndomsvenner Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann, som i 2015 stiftede virksomheden. Drømmen var at lave pænt tøj, som er behageligt at gå i.

Da de tre iværksættere i 2018 medvirkede i tv-programmet Løvens Hule – og fik en investering fra Jesper Buch og Birgit Aaby – kom det til at ændre deres liv.

I dag er den nordjyske trio blevet millionærer på deres tøjfirma, hvis mål er at blive et stort, internationalt anerkendt tøjbrand.

Shaping New Tomorrow beskæftiger nu over 80 ansatte. En stor del af den fremadrettede vækst skal komme fra udlandet, bl.a. Tyskland, hvor selskabet har åbnet sin første fysiske butik og snart indvier sit europæiske hovedkontor.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095