23948sdkhjf

Power med nyt angreb på Elgiganten

Elektronikkæden Power har nu klippet snoren til sin nyeste satsning, der skal gøre kæden mere lønsom.

For få måneder siden meddelte Power-direktør Jesper Boysen, at man var klar med en ny franchisemodel. Nu har Power officielt åbnet sin første franchisebutik i Ringsted.

- Franchise-konceptet åbner helt nye muligheder for at bringe Power endnu længere ud og rundt i Danmark. Så hæng på – der venter meget mere lige om hjørnet, skriver Jesper Boysen på LinkedIn.

Med sin nye franchisemodel har Power overhalet sin største konkurrent, Elgiganten, indenom. Allerede i 2019 fortalte Elgiganten-direktør Peder Stedal til Børsen, at kæden overvejede at åbne franchisebutikker.

Men det er endnu ikke blevet til nogen. Planerne er sat på pause på grund af corona-travlhed, lyder det.

Power har et mål om inden for få år at nå op mod 31 butikker i Danmark. I dag er der 20. Siden sit indtog i Danmark i 2015 har elektronikkæden tabt over 370 mio. kr. på sin kraftige ekspansion.

Det skal den nye franchisemodel være med til at lave om på.

Ejerne af Powers nye franchise-varehus er makkerparret Steen Jensen og Jesper Abkjær Petersen. Ifølge Sjællandske Medier driver de i forvejen ni butikker i kæderne Punkt1 og Expert.

Power er en del af den norske koncern Power International A/S, som også driver Punkt1 og Expert.

Herhjemme har Elgiganten i årevis siddet tungt på elektronikmarkedet. Kæden har 38 varehuse fordelt over hele landet og en årlig omsætning på over 6 mia. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.195