23948sdkhjf

Boozt opjusterer - forventer op til 30 pct. vækst i år

Modeforhandleren Boozt har lagt særdeles godt fra land i første kvartal og opjusterer nu forventningerne til hele året. Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

- Vi er svært tilfredse med at lande et stærkt første kvartal, samtidig med at den positive udvikling er fortsat i starten af april, som var den måned med højest nettoomsætningsvækst i 2020, udtaler Boozts adm. direktør, Hermann Haraldsson.

- I takt med at covid-restriktionerne bliver lempet i visse nordiske lande, ser vi en øget optimisme hos vores kunder, der smitter af på salget af fashion. På baggrund af et stærkt første kvartal, en god start på den nye sæson og mindre usikkerhed ift. udviklingen resten af året, er vi komfortable med at løfte vores forventninger til 2021 betragteligt, fortsætter han.

Boozt forventer nu en omsætningsvækst i 2021 på 25-30 pct. - en stigning på 5 procentpoint.

Regnskabstallene for første kvartal forventes offentliggjort 7. maj. Allerede nu oplyser selskabet, der storsælger mode på nettet, at væksten i nettoomsætningen i årets første kvartal forventes imellem 47-49 pct. og den justerede ebit-margin omkring 6 pct., hvilket er 1 procentpoint over forventningen for året. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094