23948sdkhjf

Lidl skifter topchef i Danmark

Den tyske discountkæde Lidl får ny adm. direktør i Danmark.

Jens Stratmann skal fremover stå i spidsen for Lidl Danmark, hvor han overtager for Dirk Fust, der er blevet forfremmet til en ledende stilling for Lidl i USA.

Det oplyser Lidl Danmark i en pressemeddelelse.

Lidl er i øjeblikket i gang med en omfattende modernisering med nyt butikskoncept til alle kædens 133 butikker. Det er samtidig planen at åbne op mod 10 nye butikker årligt.

- Jeg har stor respekt for de resultater, medarbejderne i Lidl Danmark har skabt de sidste mange år, og jeg glæder mig meget til at videreføre dem, siger den 38-årige Jens Stratmann.

Jens Stratmann kommer senest fra en stilling som salgsdirektør i Sydtyskland med ansvar for ca. 1.400 butikker og 34.000 medarbejdere. Han har været i Lidl siden 2004.

Jens Stratmann overtager direktørstolen fra Dirk Fust, som gennem de seneste fem år har sikret kæden betydelig vækst på det danske marked.

På ryggen af de stærke resultater for det danske marked får Dirk Fust en ledende rolle i den omfattende ekspansion, kæden står overfor på det amerikanske marked. Alene i 2021 er det planen, at Lidl skal åbne 50 nye butikker i USA.

- Jeg er utroligt stolt af den udvikling, medarbejderne i Lidl Danmark har skabt de seneste år. De sidste fem år har været en absolut fornøjelse, og jeg kommer til tage en masse gode minder og erfaringer med til USA, siger Dirk Fust.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14