23948sdkhjf

Svindeladvokat begærer webshop konkurs efter klagestorm og bedragerisigtelse

Stjerneadvokaten Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten/Poul Schmith - der blandt andet var kurator i konkursbehandlingen af IT Factory - har fået en ny sag. 

Han har begæret den stormombruste webshop Copenhagen Lashes konkurs, efter han sidste måned blev indsat som likvidator for at afvikle virksomheden.

Selv om det i første omgang skulle være en tvangsopløsning, fordi selskabet ikke havde afleveret regnskab, har han nu taget skridtet til en konkurs. 

1.000 kundeklager

Forbrugerombudsmanden blev tidligere på året rendt over ende af vrede kunder, som blev opkrævet penge for et bindende abonnement uden at have godkendt det.

Omkring 1.000 mennesker klagede over webshoppen Copenhagen Lashes, og efterfølgende er firmaets ejer blevet sigtet for bedrageri. 

Boris Frederiksen udtaler til Randers Amtsavis - hvor Copenhagen Lashes noget misvisende har haft hjemmeadresse - at der ikke er nogen af de svindlede kunder, som har henvendt sig for at gøre krav på deres tilgodehavender.

- Det er stadig tidligt i processen, men jeg kan oplyse, at der for nuværende er anmeldt krav i boet for cirka 500.000 kroner. Vi har endnu ikke modtaget anmeldelser fra forbrugere, siger han til avisen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.222