23948sdkhjf

Rema-topchef stopper øjeblikkeligt: Vi er uenige om retningen

Rema 1000's adm. direktør i Norge, Trond Bentestuen, stopper pr. dags dato, oplyser Rema 1000 Norge i en pressemeddelelse. Begge parter oplyser, at det er uenighed om Remas retning fremover, der ligger til grund for det pludselige brud.

- Jeg vil gerne takke Trond for den indsats, han har gjort - specielt det fokus han har haft på Ét Rema 1000 og for den anerkendelse, han har sikret alle vores hverdagshelte gennem en pandemi. Selv om vi nu afslutter vores samarbejde, vil jeg understrege, at vi skilles som venner, og at Trond er en skøn fyr, som vi hepper på og ønsker al lykke videre, udtaler adm. direktør i Reitan Handel og bestyrelsesformand for Rema 1000 Norge Ole Robert Reitan i pressemeddelelsen.

I stedet overtages stillingen af Tom Kristiansen - i Rema-kredse kendt som "Tøffe-Tom" fra 18. maj.

Det norske erhvervsmedie Dagens Næringsliv har forsøgt at få en kommentar fra Trond Bentestuen, men i en sms afviser han at uddybe årsagen til bruddet. 

- Har ingen andre kommentarer end det, som står (i pressemeddelelsen, red.). Vi er uenige om retningen. Jeg ønsker Ole Robert og Rema 1000 al mulig held og lykke videre, skriver han.

Trond Bentestuen blev topchef for Rema 1000 Norge i 2018. Hans arvtager, Tom Kristiansen, har haft en række ledende stillinger i Rema siden 1997 og har sågar tidligere været adm. direktør for Rema 1000-kæden. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11