23948sdkhjf

Salling lukker populært tilløbsstykke

Glasgulvet i den ikoniske bro på Salling Rooftop i Aarhus, som blev installeret i 2017, er revnet og nu spærret af for besøgende. Det skriver TV2 Østjylland.

Billeder, som mediet har fået, viser, at der er kommet revner i den gennemsigtige glasbro, der er en del af Salling Rooftop i centrum af Aarhus. Glasbroen er blevet afspærret på grund af revnen. Det bekræfter Salling overfor TV2 Østjylland.

Glasbroen er berømt for sin vilde udsigt over Aarhus og for, at besøgende kan kigge direkte gennem glasgulvet i spidsen af broen og ned på gågaden 27 meter længere nede. Salling Rooftop er et restaurant- og caféområde på toppen af stormagasinet.

- Der er simplethen kommet en revne i det øverste lag glas. Glasset er otte centimeter tykt og består af flere lag. Og det er i det øverste lag glas, at revnen er opstået, siger stormagasinchef, Anja Kibsgaard til TV2 Østjylland.


Foto: Privat/TV2 Østjylland

Opdaget af gæster

Hun fortæller videre, at revnen blev opdaget tirsdag af nogle gæster, der var på vej ud på glasbroen.

- Vi afspærrede selvfølgelig broen med det samme, siger Anja Kibsgaard.

Hun forsikrer, at håndværkere samt leverandøren har besigtiget skaden, og meldingen er, at der ikke er fare for, at glasgulvet kan falde ned. 

Stormagasinchefen kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvornår skaden vil være udbedret.

I august 2020 meddelte Salling, at mere end tre millioner gæster havde besøgt Salling Rooftop siden åbningen tre år tidligere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078