23948sdkhjf

SuperBest Online tabte 5 mio. på syv måneder

Kortene bliver holdt tæt til kroppen i flertallet af danske net-supermarkeder, der stort set alle melder om betydelig vækst. Men indtil videre kniber det med den synlige dokumentation.
Nu har også SuperBests onlinehandel, SB Online, valgt at hemmeligholde sin omsætning i det omlagte regnskabsår, der dækker perioden fra 1. juni 2011 til årets udgang.

Omlægningen er et resultat af, at handelskoncernen Dagrofa sidste sommer købte aktiemajoriteten på 51 % af købmandskæden SuperBest.

I SuperBests tid som eneejer blev omsætningen oplyst i kædens årsrapport, og i året frem til og med 31. marts 2011 udgjorde den 36,2 mio. kr.

Det nye regnskab viser til gengæld et underskud på den primære drift på 5,23 mio. kr., mens det efter skat bliver til et minus på 3,9 mio. kr.

Ifølge formanden for bestyrelsen i SB Online, koncerndirektør i Dagrofa Gotfred Christiansen, svarer det imidlertid til forventningerne.

– Vi er tilfredse med, at selskabet følger forretningsplanen. Vi tror på, at dagligvarer på nettet vil udvikle sig væsentlig i de næste to-fem år. Det er en afsætningskanal, som kunderne for alvor at ved at tage til sig, og senest ser vi, at mobil-shopping inden for dagligvarer også begynder at tage fart, siger han.

Læs mere i Dansk Handelsblad fredag 30. marts
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079