23948sdkhjf

23-årig studerende og 45-årig ingeniør køber verdenskendt Hi-Fi-brand

Kærligheden til Hi-Fi og ambitionerne for Densen har de til fælles. Men ellers er der ikke umiddelbart mange ligheder mellem de to nye partnere bag Densen Audio. 

Ditlev Leth og Casper Reinhold kendte egentlig slet ikke hinanden før Densen Audio blev sat til salg i slutningen af januar.

Nu har de sammen stiftet et nyt selskab, Densen Audio Aps, og købt varelager og IP-rettigheder til det verdenskendte danske brand af stifter Thomas Sillesen.

Fra hver sin ende af landet

Ditlev Leth, der bor i København, er 23 år og elektroteknologi-studerende på DTU. Casper Reinhold er 45 år, bor i Aalborg og er uddannet ingeniør. Han driver til daglig EMS-virksomheden Tridane i Aars og arbejder som konsulent for flere store danske industrivirksomheder.

- Jeg fik at vide igennem mit netværk, at Densen var til salg og var på besøg derovre. Efterfølgende ringede Ditlev så og foreslog, at vi skulle drive Densen videre sammen, fortæller Casper Reinhold, der godt kunne se fidusen i at dele opgaven med en forretningspartner.

Ditlev Leth har ved siden af sine studier på DTU arbejdet for Densen og Thomas Sillesen i en årrække. Og han kender derfor produkterne, virksomheden og forhandlernetværket godt.

- Jeg havde også spurgt Thomas til Densen og vidste derfor, at den kapital kunne jeg ikke umiddelbart stille med, så derfor kontaktede jeg Casper, da jeg så, at han også var interesseret, fortæller Ditlev Leth.

En digital opdatering

Den kommende duo fik som bekendt en aftale i stand. Tidligt på foråret så Densen Audio Aps dagens lys med Casper Reinhold som majoritetsindehaver. Selskabet deler adresse med Casper Reinholds EMS-virksomhed Tridane, hvor også produktionen af Densens Hi-Fi vil finde sted.

Ditlev Leth bliver frontløber på salg og service med base i København, mens duoen i fællesskab vil produktudvikle og tegne strategien op. Umiddelbart er det planen at opdatere Densens produkter fra den analoge profil til at indeholde flere digitale muligheder.

- På den korte bane er det planen, at vi til august lancerer vores første nye produkt. De længere perspektiver skal vi lige have på plads, inden vi melder noget ud, siger Ditlev Leth, der foruden sit engagement i Densen også er involveret i andre projekter. Der er endnu ikke nogen ansatte i selskabet.

Casper Reinhold tilføjer dog, at den umiddelbare ambition er at bygge virksomheden op til en selvstændig bæredygtig forretning med en håndfuld faste medarbejdere inden for en kort årrække.

- Densen er et rigtigt godt og kendt brand mange steder i verden, og når vi kommer til markedet med de nye produkter og øget fokus på salget, så er jeg sikker på, at det nok skal lykkes, siger Casper Reinhold.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.068