23948sdkhjf

Erfarne erhvervsfolk åbner kontorhus for webshops

I byen Boulstrup syd for Århus åbner snart et kontormiljø for lokale webshop-ejere, som søger fællesskab eller bedre lagerplads til deres varer. Det skriver Århus Stiftstidende.

Herrerne bag projektet er selv velbevandrede i e-verdenen. Den ene partner i E-hub, som stedet hedder, er Henning Petersen, som tidligere har ejet blandt andet Dit Pulterkammer og MyLocker.dk, mens makker Jonathan Bräuner Delfs er tidligere ejer af webshoppen SpilCompagniet.dk og Novia.dk.

I byens gamle renseri er nu gjort plads til 14 skrivebordspladser, konferencerum og kantine samt 1500 kvadratmeter opvarmet lager foruden en hal til større varer.

- Vi tror på, at vi her på renseriet kan skabe et væksthus, hvor både nye og allerede eksisterende webshop-ejere kan blive en del af et fællesskab, hvis de ønsker det. For eksempel kan man snakke sammen om at skaffe sig nogle bedre fragtpriser, ligesom de fysiske rammer lægger op til sparring. Desuden kan vi arrangere temaaftener, hvor vi for eksempel taler mere generelt om e-handel, siger Jonathan Bräuner Delfs til mediet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125