23948sdkhjf

Vækstkomet åbner Danmarks største sportsbutik

Oven på et årsregnskab med vækst i både omsætning og på bundlinjen trods corona-modvind ekspanderer detailkoncernen Sport24 med flere danske butiksåbninger. En af disse omfatter åbningen af en kæmpestor sportsbutik i Kolding. 

- Da coronakrisen satte ind i marts 2020, så vi ind i en fuldstændig ugennemsigtig situation, siger adm. direktør Lars Elsborg og fortsætter:

- Men vi klarede det og fik i efteråret et voldsomt comeback, hvor hele organisationen løb fødderne til blods for at lave et godt resultat. Det lykkedes, og det gør det i dag muligt at åbne Danmarks største sportsbutik.

Rummer også outlet

Den nye butik bliver på mange punkter større end de nuværende butikker i Sport24-kæden.

Udover det klassiske Sport24-koncept kommer en stor del af butikken også til at rumme kædens Outlet koncept.

Sport24 beskæftiger i dag mere end 1500 ansatte.

Selskabet har, siden det blev grundlagt i 2012, været gennem store investeringer.

Det er bl.a. sket gennem opkøb af konkurrenterne Stadium og Sportigan.

Derudover har kæden overtaget en række Intersport butikker og driver i dag også en international onlinehandel.

- Vi glæder os helt vildt til at åbne for det nye butikskoncept 17. juni. Et koncept, der præsenterer et varesortiment med både tilbudsvarer til billige priser samt de nyeste varer fra de største sportsbrands, så vi kan tilbyde familien Danmark hele pakken i en butik. Vores kunder kan også se frem til store specialafdelinger med blandt andet fodbold- og padeludstyr, siger Lars Elsborg.

En del af ny butiksstrategi

Den nye butik ligger på Vejlevej i gåafstand til Jyllands største indkøbscenter, Kolding Storcenter. I Kolding Storcenter ligger der i forvejen en Sport24-butik, mens der på Egtved Allé på den anden side af centret ligger en Sport24-outletbutik.

- Vi tror på, at shoppingcentre også i fremtiden vil være væsentlige handelsområder for forbrugerne. Den nye butiksplacering lige overfor Kolding Storcenter går derfor hånd i hånd med vores overordnede butiksstrategi og ambitioner for det nye butikskoncept, fortæller Lars Elsborg.

Sport24 offentliggjorde i sidste måned planer om at bygge et 20.000 kvadratmeter stort logistikcenter i Silkeborg. Logistikcentret skal håndtere Sport24’s online shop og levere ud til dets detailbutikker.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063