23948sdkhjf

Dansk herretøjsbrand sælger aktiemajoriteten for trecifret millionbeløb

Stifterne bag det danske herretøjsbrand Les Deux har solgt størstedelen af sine aktier til det svenske investeringsselskab Röko for et trecifret millionbeløb. Det sker, efter tøjbrandet sidste år  mere end fordoblede sit overskud før skat, fortæller Finans.dk.

Handlens præcise værdi kendes ikke, men stifter af Les Deux, Andreas von der Heide, fortæller, at svenske Röko overtager 60 procent af selskabet, som han og direktør og medejer Kristoffer Haapanen grundlagde i 2011.

- Det har været meget vigtigt for os at få en partner, som ikke ville røre den daglige drift. De mennesker, som i dag arbejder i Les Deux, er dem, der definerer vores succes. Vores kultur er sindssyg stærk, og derfor bliver vores roller i selskabet også fortsat de samme, siger Andreas von der Heide.

Andreas von der Heide fortæller yderligere, at handlen udelukkende er interessant for selskabet på grund af den kapital og erfaring, som det får tilført fra Röko.

Kæmpe-ordre i USA

Les Deux er en af Europas hurtigst voksende herretøjsvirksomheder, og i februar kunne RetailNews fortælle, at de landede en stor, amerikansk aftale.

Det skulle for alvor bliver startskuddet til at prøve kræfter med den store verden. Fra efteråret skal Les Deux levere tøj til en af verdens største stormagasinkæder, Nordstrom, der har over 350 butikker i USA og Canada

- Det er vores største testordre nogensinde. Og den åbner nogle vildt spændende muligheder, fortalte Andreas von der Heide i den forbindelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.142