23948sdkhjf

EM-trøjer hitter: Sportmaster har næsten udsolgt

Opbakning til det danske fodboldlandshold er ikke bare enorm på sociale medier. Danskerne har også i stor stil støttet “de danske drenge” ved at købe landsholdstrøjer.

Faktisk så meget, at Sportmaster nu må melde næsten helt udsolgt af voksenudgaven af den nye trøje med lydbølgen fra 34.000 fans.

- Vi havde sørget for ekstra-ekstraforsyninger. Alligevel må vi melde, at der kun meget få landsholdstrøjer tilbage. Opbakningen til det danske landshold er ganske enkelt enorm, siger Sarah Chu Twisselmann, marketingchef hos Sportmaster, i en pressemeddelelse.

I 10 danske byer har Sportmaster indgået et samarbejde med udbringningstjenesten Wolt, som har leveret landsholdstrøjer direkte til døren. Nu har sportskæden og kurerfirmaet udvidet sortimentet, så glade fans fortsat kan blive klar til torsdagens EM-kamp mod Belgien.

- Vi har udvidet sortimentet i Wolt-appen, så der er ægte fantrøjer fra DBU og Hummel, landsholdsdragten til børn, Hummels fan-halstørklæder og den ikoniske klaphat, fortæller Jakob Bollerup, Retail Business Manager hos Wolt.

Nummertrøjer hitter også

Efter Christian Eriksen i Danmarks første EM-kamp faldt om, og anfører Simon Kjær siden blev rost for sin heltemodige indsats, er salget af landsholdstrøjer med deres navne røget i vejret. 

Ifølge Finans.dk har sportsbutikken Intersport helt udsolgt på af deres rød-hvide landsholdstrøje, mens Unisport ifølge hjemmesiden har ganske få trøjer tilbage.

Det bekræfter Lars Elsborg, adm. direktør for Sport24, der er én af de største sportsbutikskæder i Danmark. Butikskæden tilbyder mulighed for at trykke spillernes navne og numre på trøjerne, og det giver indblik i interessante tal.

- Vi kan se en markant stigning i antallet af Eriksen-trøjer. Eriksen er steget med 400-500 procent. Det er eksploderet fuldstændig. Vi er vant til at sælge mange Eriksen-trøjer, men det her er gået helt amok. Vi trykker alt det, vi overhovedet kan følge med til med hans navn, siger han til Finans.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.081