23948sdkhjf

Medie: Joe & The Juice-direktør fyret efter regnskabsrod

Det var tilsyneladende ikke kun "en konstruktiv dialog med bestyrelsen", der i sidste uge førte til, at Sebastian Vestergaard fratrådte stillingen som administrerende direktør i juicekæden Joe & The Juice.

Det lod både Sebastian Vestergaard og bestyrelsen ellers vide, efter at Sebastian Vestergaard fratrådte stillingen med øjeblikkelig virkning.

Men nu fortæller berlingske.dk med mediet InsideBusiness som kilde, at en omfattende gennemgang af regnskaberne i Joe & The Juice har afsløret en række uregelmæssigheder - og at det var det, der førte til topchefens bratte exit.

Fortsætter i ny rolle

Ifølge InsideBusiness kom det overraskende direktørskifte, efter at revisionshuset Deloitte fandt en række uregelmæssigheder i årsrapporterne. Det drejer sig om forhold vedrørende afskrivninger, som i virkeligheden dækkede over tab i forbindelse med butikslukninger, samt forkert bogføring og en række andre ting, skriver Berlingske.

Joe & The Juice har ifølge InsideBusiness ingen kommentarer til oplysningerne.

Kaspar Basse, der er bestyrelsesformand og stifter af juicekæden, forklarede efter fyringen af Sebastian Vestergaard, at der efter coronakrisen er brug for nye kompetencer til at fortsætte Joe & The Juices ekspansion, og at den nye direktør, Thomas Nørøxe, er den rette til opgaven.

I samme ombæring fremgik det, at Sebastian Vestergaard fortsætter i Joe & The Juice i en ny rolle med fokus på forretningsudvikling.

Kommenterer ikke indre anliggender

RetailNews har forsøgt at få juicekæden til at be- eller afkræfte påstanden, men ifølge presseansvarlig Kasper Garnell ønsker man ikke at kommentere på indre anliggender.

- Bestyrelsen har tilkendegivet i en pressemeddelelse torsdag den 24. juni 2021, at Sebastian Vestergaard ikke længere er den bedst egnede til at være CEO i Joe & The Juice. Vi er glade for, at Thomas Nørøxe har overtaget posten, idet han med sin baggrund og erfaring vurderes at have de rette kompetencer, kommenterer virksomheden i et skriftligt svar.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125