23948sdkhjf

Corona-værnemidler sikrer stort overskud hos SOS Medco

Da corona-pandemien i foråret 2020 raserede gennem Europa, var manglen på værnemidler stor.

Det skulle vise sig at blive redningen for Ole Damm, der hidtil havde solgt sports- og skitøj i virksomheden SOS Sportswear. Der blev indkøbt masker, kitler og sprit, som selvsagt havde mange aftagere i fjor.

Det blev så succesfuldt, at Ole Damm nu har solgt SOS Sportswear fra og i stedet vil satse på salg af værnemidler fremover, og derfor har virksomheden også skiftet navn til SOS Medco Danmark. Det skriver Finans.

Underskud vendt til overskud

Og der er noget om snakken, når SOS Medco nu pludseligt har fået overskud igen. Fra 2012 til 2019 havde virksomheden årlige underskud på mellem 3,5 og 7,7 millioner og et samlet underskud på over 44 millioner, til at virksomheden i fjor havde en indtjening på 60,4 millioner.

SOS Medco Danmark satser på at kunne gøre forretning indenfor værnemiddelbranchen flere år frem, for Ole Damm regner med, at man i fremtiden i Danmark og EU vil gøre mere ud af at have lagre klar, hvis lignende situationer skulle opstå pludseligt.

For Ole Damm er der ingen tvivl om, at det har været en god beslutning at gå ind i et nyt felt.

-  Både på grund af, at vi kunne gøre en forskel, men også fordi vi kom ud af det med skindet på næsen, siger han til Finans.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078