23948sdkhjf

LEGO og Tivoli i nyt samarbejde

2020 var et godt år for LEGO, idet der for mange var masser af hjemmetid til at bygge med klodser.

LEGO kom ud af 2020 med en omsætning på 44 milliarder, mens årets resultat blev på 9,9 milliarder.

Det betyder, at LEGO i år vil åbne 120 nye forretninger oveni de i forvejen 731 af slagsen. Én af dem kommer til at ligge i Tivoli, skriver Berlingske.

'Retailtainment'

Selvom 2020 selvsagt var et år med megen internethandel og LEGO håber på de fortsat kan sælge deres produkter online, så tror man stadig på de fysiske butikker, for eksempel som den, der senere på året bliver til virkelighed i Tivoli.

- Dette innovative detailformat er designet til at opmuntre til kreativitet, fantasi og leg, og bringer Legoklodsen i spil på helt nye måder i det fysiske møde med forbrugerne, der får mulighed for at skabe minder, som lever videre, selv når besøget er ovre, siger Scott Rosemann, der er distriktchef for LEGOs butikker i Norden.

Det er planen, at den nye forretning på 240 kvadratmeter fordelt på to etager skal være et eksempel på 'retailtainment', hvor butikken skal være meget mere end en forretning, men også et sted for oplevelser.

- Samarbejdet vil komme tydeligt til udtryk i butikkens tematisering og stemning og forene de to brands gennem unikke Legomodeller og oplevelser, lyder det ifølge Berlingske.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078