23948sdkhjf

Endnu en gang rekordomsætning for Elgiganten

På trods af 38 varehuse måtte holde lukket i 2,5 måned i den vigtige juletid, blev det et godt regnskabsår 2020/2021 for Elgiganten.

Endnu en gang.

Det endte samlet med en omsætning på 7,1 milliarder. Det er rekord, og det er i øvrigt syvende år i træk, at de slår rekord.

Tilfreds direktør

Resultatet glæder adm. direktør Peder Stedal.

- Det er med ekstra stor glæde, at vi kan sætte to streger under endnu et rekordår. Det er ingen hemmelighed, at Covid-19 skabte en vis usikkerhed ved regnskabsårets begyndelse og ligeså i løbet af året. Jeg er derfor overordentlig tilfreds med, hvad vi har leveret og præsteret, siger han ifølge en pressemeddelelse.

- Forudsætningen for succes er helt klart konkurrencedygtige priser og et stort produktudvalg. Et produktudvalg vi har ambitioner om at mangedoble i løbet af de kommende år. Samtidig satser vi benhårdt på også fremadrettet at yde den bedst mulige rådgivning og kundeservice - uanset om det er inden for gaming, TV eller hårde hvidevarer, fortsætter han.

Vil fortsætte udvidelser

De gode tal betyder, at Elgiganten fortsat vil udvide de kommende år.

De planlægger at åbne 8-10 varehuse de kommende 2-3 år, og heraf er det allerede fastlagt, at fire af dem kommer til at ligge i Fredericia, Ringsted, Rønne og Kalundborg.

- Vi vil helt sikkert fortsætte med at vækste indenfor e-handel, men det vil handlen i de fysiske varehuse så sandelig også. De kommende varehuse bliver alle indrettet ud fra vores nye ’3.0 koncept’. Det vil sige store varehuse på omkring 2.000 m2 med bl.a. Apple shops og køkkenafdelinger, siger Peder Stedal.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Julefrokosten bliver dyrere i år
PriceRunner: Interessen for Black Friday er rekordstor
Genbrugsshop droppede Black Friday - men oplevede alligevel markant vækst
Nyt tøjmærke markerer Black Friday: Opfordrer til at købe mere affald
Dansk skomærke går nye veje i tilbudstid: Spar på strømmen - spar på skoene
Andre Nordiske Medier
Food Supply DK
Leder IDAG
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.094