23948sdkhjf

Bolighus lancerer møbel-leasing i forventning om forestående nedgang

Bolighuset Jacobsen Plus i Horsens har som mange andre i branchen oplevet fremgang under corona. Ikke desto mindre indstiller direktør og medejer Peter Jacobsen sig nu på, at de gode tider risikerer at få en ende, og han er klar til at gå nye veje for at fremtidssikre forretningen.

Det skriver Randers Amtsavis.

Bolighuset kom ud af 2020 med et resultat på godt 4 mio. kr. sammenlignet med 1,8 mio. året forinden, men Peter Jacobsen forventer ikke, at væksten varer ved. Tværtimod peger han på, at statistikkerne over høj- og lavkonjunkturer indikerer, at lavpunktet typisk nås omkring hvert 14. år, og sidst var tilbage i 2007.

Ifølge butiksindehaveren har coronaen altså blot været med til at forskyde den forestående nedgang, og derfor barsler han med et nyt koncept – en leasingordning for designermøbler.

– Leasing er der jo ingen, der gør sig i, i vores branche. Og det jo egentligt er dumt, fordi designermøbler har altid været kendt for, at de stiger i værdi. Og så længe, det er tilfældet, så er det faktisk en endnu bedre case, end det er for biler, siger Peter Jacobsen, der allerede har fundet en finansiel partner til konceptet.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125