23948sdkhjf

Lækage koster bestyrelsesrepræsentanter posten i Arla

To medarbejderrepræsentanter udtræder fra Arlas bestyrelse efter at have lækket fortrolige oplysninger.
Bjarne Bundesen og Bjarne Hass Nielsen trækker sig med omgående virkning fra Arlas bestyrelse.

De to medarbejderrepræsentanter fra henholdsvis Christiansfeld Mejeri og Brandbrand Mejeri har videregivet følsomme oplysninger fra bestyrelsen og dermed handlet i strid med bestyrelsens forretningsorden, oplyser Arla.

Vigtigt med tillid
Ifølge en erklæring fra Arla er både Bjarne Bundesen og Bjarne Hass Nielsen meget kede af det skete og forklarer, at de ikke har haft til hensigt at handle i strid med forretningsordenen.

- Det er vigtigt, at der er tillid imellem bestyrelsens medlemmer, og for at Arlas medarbejdere kan blive repræsenteret på bedst mulig måde i bestyrelsesarbejdet, har vi valgt at trække os, udtaler de to i en fælles erklæring efter et møde med formandskabet.

Nye skal ind hurtigst muligt
Også formanden for Arlas bestyrelse, Åke Hantoft, beklager situationen:

- I Arla har vi tradition for et tæt samarbejde i bestyrelsen, men det baserer sig på tillid, og derfor har jeg respekt for deres beslutning. De to repræsentanter har ydet en stor indsats i bestyrelsen, og det vil jeg gerne sige tak for.

Hverken Arla eller de to udtrådte bestyrelsesmedlemmer ønsker at uddybe, hvilken slags oplysninger, der er tale om.

Arla skal nu vælge to nye bestyrelsesrepræsentanter til at supplere de tilbageværende to medarbejderrepræsentanter hurtigst muligt blandt de tilbageværende repræsentantskabsmedlemmer og de to fratrådte medlemmers suppleanter.
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094