23948sdkhjf

Boozt med stærkt første halvår - opjusterer forventninger

Pandemien gav selvsagt gode vilkår for webshops, men meget tyder på, at succesen fortsætter. I hvert fald for e-handelsbutikken Boozt.com.

De har netop udgivet halvårsregnskab, og det ser godt ud.

Sammenlignet med første halvår i 2020 er omsætningen gået fra knap 2 mia. SEK (1,45 mia. DKK) til godt 2,6 milliarder SEK (1,9 mia. DKK), en stigning på 31,1 procent.

Ser man blot på andet kvartal i år, så er stigningen på 20,2 procent sammenlignet med i fjor, og det er altså i en periode, hvor der alt andet lige er blevet åbnet mere op for handlen i butikkerne.

Det fører også til, at Boozt.com vælger at opjustere forventningerne til årets samlede regnskab.

Det vil sige, at forvetningerne for årets nettoomsætning nu hedder mellem 27,5 og 32,5 procent, mens den hidtil lå på 25-30 procent.

Det forklarer CEO Hermann Haraldsson i en pressemeddelelse således:

- Jeg er stolt over, at vi i andet kvartal lykkedes med at opnå en tilvækst på 23 procent i lokal valuta, især med tanke på sidste års stærke udvikling og at samfundet genåbnede langsomme end forventet efter pandemien.

- Med den stærke udvikling under det første halvår og med en lovende start på det andet, har vi opjusteret vores prognose for nettoomsætningsvæksten og står fast på vores forventing om at levere en brancheledende driftsmargin, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095