23948sdkhjf

Elgiganten etablerer logistik-hub i Taulov

Elgiganten åbner den 15. september en logistik-hub på 2.000 kvadratmeter i Taulov Dry Port ved Fredericia.

Den nye logistik-hub kommer til at ligge i ét af Danmarks største transport- og logistikcentre, hvor virksomheder og transportører opnår store fordele på logistikken på grund af den centrale beliggenhed.

Beliggenheden centralt i Trekantområdet tæt på motorvejsnettet betyder, at Elgiganten fra deres nye lager kan optimere logistikken i forhold til kunder på Fyn samt i Syd- og Midtjylland.

- Vores kommende ”hub” i Taulov Dry Port understøtter vores ønske om at tilbyde mere fleksible og endnu bedre kundeoplevelser, siger adm. direktør Peder Stedal fra Elgiganten i en pressemeddelelse.

- Placeringen i Trekantområdet betyder, at vi nu kommer tættere på vores kunder på Fyn og i Syd/Midtjylland, hvilket i sidste ende giver kortere transporttider og optimeringer på logistikken. Det vil vores kunder mærke i form af hurtigere leverancer, siger han.

Attraktive lagerenheder

Taulov Dry Port udvikles i et joint-venture mellem ADP A/S og PFA, og de to parter har store ambitioner om at skabe markedets mest innovative lager- og logistikbyggerier med Danmarks bedste beliggenhed.

Kunderne får adgang til fleksible lagerløsninger med mulighed for enten selv eller via eksterne partnerskaber at drive lager og distribution.

Kendetegnet for det de nyopførte lagerenheder er, at der er stor loftshøjde, moderne faciliteter og gode tilkørselsforhold fra motorvejsnettet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.052