23948sdkhjf

Dagrofa forlænger nordatlantisk samarbejde

Efter i mange år at have leveret varer til SMS-koncernen har Dagrofa og den Færøske koncern nu forlænget samarbejdet med yderligere fem år.

Samhandelsaftalen kommer til at sikre leverancer til SMS, der er Færøernes største dagligvarekæde med 14 butikker under navnene Miklagarður, Mylnan og Bonus.

- Vi har været glade for vores samhandel igennem mange år og er glade for den positive sparring, der har været med til at styrke og bidrage til gode resultater for vores koncern, siger detailchef hos SMS, Simon Høffner.

Administrerende direktør i Dagrofa Logistik, Lars Arnløv Jørgensen, ser frem til at fortsætte samarbejdet og ser flere perspektiver i den fem-årige aftale.

- Vores historik med SMS-koncernen går rigtig mange år tilbage, og vi har løbende udviklet vores tillidsfulde samarbejde. Derfor er det også meget glædeligt, at vi nu har konsolideret vores relation ved at forlænge samarbejdet med yderligere fem år.

- Det er meget positivt, at vi har formået at lave en så lang kontrakt. Det giver nogle nye perspektiver, og det sikrer endnu bedre forudsætninger for at udvikle samarbejdet yderligere og være endnu mere fleksible i forhold til SMS-koncernens behov og udvikling, lyder det fra Lars Arnløv Jørgensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156