23948sdkhjf

El-salg indgår samarbejde med svenskere

A/S El-Salg, der er med sine 150 butikker er Danmarks største medlemsejede detailkæde inden for hvidevarer og forbrugerelektronik, indgår et stort indkøbssamarbejde med svenske Elon Group. 

Samarbejdet omfatter over 500 butikker i hele Norden, hvilket gør alliancen til et af de største indkøbsfællesskaber i Norden inden for hårde hvidevarer og forbrugerelektronik. Udover Danmark og Sverige omfatter samarbejdet også Norge, Finland og Island.

- Vores mål er at sikre El-Salg butikkerne de stærkest mulige indkøbsmuligheder nu og på sigt, da det sikrer, at forbrugerne stadig kan handle konkurrencedygtigt lokalt. Med den nye aftale vil sortimenterne blive større og bredere og til konkurrencedygtige priser – det er med til at gøre de lokale butikker til det oplagte valg for forbrugerne, siger Tomas Holm Hedehus, adm. direktør i A/S El-Salg.

I 2020 leverede A/S El-Salg sit bedste regnskab nogensinde – blandt andet på grund af stigende interesse fra forbrugere, der ønskede at handle lokalt under coronapandemien. 

- Kombinationen af den lokale butik der yder høj service og fleksibiliteten i også at kunne handle online på elsalg.dk med butikken som servicepunkt har virkelig været et aktiv for El-Salg. Med det nye samarbejde styrker vi denne udvikling yderligere, fortæller Tomas Holm Hedehus.

Forbrugerne vil mærke en forskel

Ifølge Stefan Lebrot, adm. direktør for Elon Group, vil det nye samarbejde kunne mærkes helt ude hos forbrugerne. 

- Elon Group har i lang tid arbejdet på at styrke sin tilstedeværelse i hele Norden, og gennem samarbejdet med A/S El-Salg får vi endnu større muskler til at tilbyde det rigtige sortiment og de rigtige priser til alle forbrugere i de nordiske lande.

- Vi har fundet en god fremgangsmåde med et mix af lokale butikker og en online tilstedeværelse med effektiv e-handel, og samarbejder som dette er et bevis på, at vi står godt rustet til fremtiden, siger Stefan Lebrot.

Udover større udbud til forbrugerne, vil samarbejdet også rumme andre og mere dynamiske perspektiver, herunder IT-platforme og videreudvikling af de allerede eksisterende cross channel-systemer på tværs af de nordiske markeder, udtaler Tomas Holm Hedehus. 

Både A/S El-Salg og Elon Group er en del af Euronics, der med sine godt 11.000 butikker i mere end 30 lande, nu er Europas største indkøbsfællesskab for forbrugerelektronikbutikker. 

A/S El-Salg er en frivillig kæde, som er ejet af medlemsbutikkerne. A/S El-Salg præsenterede for nylig sit bedste regnskab nogensinde.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078