23948sdkhjf

Jysk investerer flere penge i butiksudvidelser

Jysk har netop lagt 70 millioner af til at forny 36 butikker det næste år.

Butiksombygningerne er et led i en proces, som Jysk i forvejen har været i gang med, men nu vil kæden altså skrue op for hastigheden. 

Efter planen vil det således være 90 ud af landets 110 Jysk-butikker, at der er blevet ombygget til det nye koncept.

Det nyeste butikskoncept byder blandt andet på gulv i lyst trælook fremfor tæppegulv og generelt en mere moderne butik, der skal tilbyde mere inspiration til boligindretningen.

Det sker blandt andet med en skillevæg, hvor man som i et showroom kan se et eksempel på en komplet indretning af et soveværelse, en spisestue og en stue.

- Det er en stor investering, og det kommer til at kræve meget af alle i Jysk Danmark, men vi har kunnet se en tydelig omsætningsfremgang i de butikker, som vi allerede har ombygget. Det bliver rigtig fedt for både kunder og medarbejdere med det nye koncept, siger Bo V. Andersen, Country Manager i Jysk Danmark.

Dertil vil en række af ombygningerne betyde, flere butikker laves om til at blive en del af XL-formatet, hvor butikkerne vokser med en del kvadratmeter i forhold til den normale Jysk-butik, der er ca. 1.600 m2 med 1.200 m2 salgsareal.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094