23948sdkhjf

Fra dagligvarehandlen til genbrugen

48-årige Brian Kaslund bliver udviklingskonsulent for en række af Danmissions genbrugsbutikker. Han har mange års erfaring fra den mere gængse detailhandel, men nu skal han arbejde med frivillige.

Danmission står bag flere end 92 projekter i tæt samarbejde med lokale partnere i Asien, Afrika og Mellemøsten.

Brian Kaslund kommer fra en stilling i Føtex i Kolding, mens han også tidligere har været citychef i Sønderborg og uddannelsesleder af EUD og EUX Business i Haderslev.

- Det er et kæmpe spring at blive ansat i en NGO, men jeg vil gerne være med på den rejse, som Danmission Genbrug er i gang med i forhold til at udvikle butikker, skabe nye forretningskoncepter og tænke nyt i forhold til at få flere frivillige med ombord.

- Den ledelsesmæssige opgave, der ligger i at drifte så mange butikker i tæt samarbejde med de frivillige, som jeg synes er virkelig spændende. Jeg har været rundt og møde de frivillige ledere og en del af de frivillige i mine butikker, og der er ingen tvivl, om at det er nogle dygtige frivillige ledere og nogle dedikerede frivillige, vi har ude i butikkerne, siger han.

Brian Kaslund kommer med en lang og alsidig erfaring inden for detail. Han har desuden været leder og underviser. En faglig baggrund han har suppleret med en coachuddannelse med fokus på stresshåndtering og ledelse af grupper.  

Med hans egne ord, så er hans faglige værktøjskasse fyldt med gode værktøjer, der kan være med til at styrke og udvikle frivillig-fællesskabet i genbrugsbutikkerne.

- Jeg er interesseret i og nysgerrig på andre mennesker. Det er egenskaber, som jeg tror, er vigtige og altafgørende i mit nye job. Sammen med de frivillige i mine butikker skal jeg finde ud af, hvordan vi får inviteret nye med i det frivillige fællesskab. Jeg har nogle ideer, som jeg godt kunne tænke mig at afprøve, siger Brian Kaslund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.066