23948sdkhjf

Herning-virksomhed nyder godt af fodboldstjernes skifte

Herning-virksomheden har siden 2013 arbejdet sammen med superstjernen Cristiano Ronaldo. Det består i undertøjs- og sokkelinjen CR7.

Netop denne linje har nu fået et boost, efter fodboldspilleren i løbet af sommeren skiftede fra italiensk fodbold til engelske Manchester United, der nyder stor opbakning i Danmark.

Det skriver TV 2 Midvest.

- Det giver lidt ekstra salg, end hvad vi plejer. Før han skiftede klub, solgte vi det kontinuerligt, men efter skiftet var der et sving opad i salget. Så det kan vi godt mærke, siger butikschef Michael Charly Bjerg fra Sport24 i HerningCentret til mediet.

At den portugisiske stjerne scorede to mål i sin debut for Manchester United har næppe været nogen dårlig branding for JBS.

Det forklarer Morten Ginnerskov Jensen, der er brand manager for CR7-linjen hos JBS. Derudover lægger han vægt på, at det er en fordel, at han fik lov at få sit gamle nummer 7 tilbage i sin retur til storklubben.

- Det vil være en underdrivelse at sige, at det ikke har den store betydning. Ronaldo er i dag en definition på et 7-tal, og da vi har brugt otte år på at bygge et brand, der hedder CR7, så havde det selvfølgelig ikke været optimalt, hvis han rendte rundt og spillede med et andet nummer på ryggen, siger han til TV 2 Midvest.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08