23948sdkhjf

Møbelhandler udvider lageret for at sikre leverancer

Som i så mange andre brancher er og møbelindustrien hårdt ramt af svære betingelser for vareleverancer. Det har nu fået møbelhandleren Møbelsalg til at udvide deres lager.

- I en situation med manglende kontrol, har vi valgt at gøre vores for at generobre kontrollen – i det omfang det er muligt. Vi ønsker nemlig fortsat at sikre vores kunder de bedste betingelser, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det nye lager skal helt banalt sikre, at de har mulighed for at have flere varer på lager. På den måde er de sikret, når der opstår vanskeligheder med at få leveret varer fra andre dele af verden.

For én ting er de stigende priser, som leveringsproblemerne har skabt. Noget andet er de lange ventetider, som Møbelsalg ikke føler, de kan byde deres kunder.

- Det er ikke alene de stigende priser, der har forvoldt problemer og usikkerhed. Det har også betydet væsentligt længere leveringstid. I visse tilfælde har kunderne risikeret at vente op til 8 måneder på eksempelvis en sofa eller en lænestol. Det ønsker vi ikke at byde vores kunder hos Møbelsalg.

Således har de investeret i en udvidelse af lageret, således at det bliver 800 kvm. større. Ligeledes har de købt store partier hjem af deres mest populære varer, i håbet om at de fortsat kan sikre, at varerne bliver leveret på 2-8 hverdage.

- For ingen kunder er tjent med at vente 8 måneder på en sofa, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109