23948sdkhjf

Jysk storcenter vil være unikt og lokalt

I Kolding Storcenter vil de gøre tingene anderledes. Det handler blandt andet om, at det skal give mening at blive i Kolding-området frem for at komme til for eksempel Rosengårdscentret i Odense.

Det er tilgangen hos centermanager Carsten Lindblad, der tiltrådte sidste vinter. Han har en ny ambtion for centret.

Der skal som udgangspunkt kun være to tredjedele af butikkerne, som er store kædebutikker. Den sidste tredjedel af lejemålene skal være til lokalt forankrede butikker, altså fra Syd- og Sønderjylland og til dels Fyn.

Det skriver JydskeVestkysten.

- Det skal være sådan, at man ikke altid møder butik nummer 17 i rækken af kædebutikker. Den der "one size fits all"-tilgang, som man havde tidligere, gjorde, at det blev lidt for meget de samme butikker, der kom ind i alle centrene, siger Carsten Lindblad til avisen.

Derfor har de flere lokale spillere i udsigt som mulige erhvervsdrivende i Kolding Storcenter. For det er kun på den måde, at de kan forblive relevante, fortæller Carsten Lindblad til JydskeVestkysten.

- Der er en erkendelse af, at det er nødvendigt for vores overlevelse at være lokale. Vores største konkurrenter er Rosengårdcentret og Vejle, og dem skal vi forsøge at distancere os fra, for det kan ikke nytte noget, at vi bare tilbyder det samme, siger han.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.754